En God Dags Sömn..

Hela kvällen igår eller natten också dessvärre låg jag och snackade med Johan så jag sov tills fyra idag men det var nog delvis för att jag är sjuk också.. Nu ligger jag och kollar på Navy CIS har även arbetat lite med vårat skolarbete men ja ghar inte fått in det N har skrivit än och arbetet ska lämnas in i övermorgon.. That's bad.

xoxo


Happy face!

Idag när jag och mamma var hos doktorn så gjorde de ett sånt där halsprov där de kör ner en tops i halsen på en, alla sjuksköterskor var upptagna, de som vanligtvis brukar göra sånt. Så läkaren fick göra det på oss. Så här gick det.

L: Nu ska jag vara riktigt elaka mot er, jag ska göra provet.
E: OH, no! (jag trodde att det var ett skämt)

Läkaren kör ner pinnen i halsen på mig hårt och oförsiktigt så jag ryggar tillbaka och blir sur.

M: Haha, det kan väl inte vara såå obehagligt?
E: Joho!

Läkaren vänder sig mot mamma som redan är så mycket bakåtlutad i stolen som man kan vara. Kör ner pinnen, mamma nästan flyger bakom stolen. Jag skrattade tills jag grät, mamma och läkaren också.

Visst det kanske inte låter så roligt men ni borde sett mammas face asså helt seriöst, jag DOG av skratt!

Ett slut - En ny början

Har sett färdigt alla säsonger av Sex And The City så nu har jag börjat med Desperate Housewives. Är inne på säsong 4 as I write. Jag är fortfarande hemma och är sjuk, har du någon bra film att rekomendera, please kommentera. För det enda jag gör hela dagarna nu när jag är sjuk är ju att ligga i sängen och kolla på film.. Jag var på sjukhuset idag, eller rättare sagt Vadsbokliniken, ang hur jag mår, läkaren kunde inte prata svenska, det lät som hon kom från Tyskland. Förstod i alla fall inte så mycket av vad hon sa, tyvärr. Jag fick i alla fall utskrivet min älskade Cocillana-Etyfin :)

Rekomendera gärna min blogg till andra så jag får fler besökare.
Love Elin

Gänget i Desperate Housewives!


Back To Bloggin'

Detta börjar inte bra, det är tredje gången jag skriver om inlägget nu. Mina andra bloggar har det inte skrivits så mycket på, men nu tänker jag starta upp denna. Ny dator. Nytt liv. Ny blogg. Kommer skriva om det mesta; mat, smink, vänner, filmer. You name it! Kommentera gärna om det finns något jag borde ändra på eller skriva om.

Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0