Wohno

Erik Ekstrand vann inte singing bee ikväll utan Nina Bajs..
Nu e det hål i väggen även det med Erik :)


Ibland finns det sjuka konversationer!! <3

Älskling: har ni klätt ut er nåt idag eller? eller är ni tråkiga o vanliga?

Jag: jag är utklädd till ett läskigt otäckt skrämmande monster, ne men jag går som mig själv, är tillräckligt läskig så x)

Älskling: hahahahahaahahhahahahahahahaha, ja du är väldigt läskig utav dig själv

Jag: du vet jag har många hål som du kan stoppa pengar i (hörde det på tv)

Älskling: hahaha, självklart visst jag det!!! hur länge brukar åkturerna vara? hahahahahaahah

Jag: ÅKTURER?!?!?!?! du gör mig rädd, nervös, orolig, hemsk.. men vad menar du?

Älskling: inget XD

Jag: vadå åkturer? hur lång tid är normalt ?

Älskling: hahaha du sa att du hade många att stoppa pengar i jag trodde att det var någon slags åktur som man betalade för stoppa i en krona så får du åka i några minuter hahaha

Jag: jo men kom jag är sån hästkarusell där man rider u know, fast du e hästen

Älskling: hahaa jaaa och då är det ju du som rider mig,men nu vet jag!!!!!!

Jag: ja, så bra att du vet.. men va vet du ? egentligen ? men hur rider man dig? jag menar du är ju ingen häst eller kamel ?

Älskling: hahahahahaha XD jaaa det finns en spak, men det ska du inte ha händerna till om du trodde det.... man kan iofs använda händerna för att styra denna spak men det finns ett ännu bättre sätt att styra den spak på. och det gör genom att sätta dig på denna spak när den står i vertikalt läge och därefter använda hela kroppen för att få en ordentlig gungning på åkturen

Mathias, du är så söt hjärtat!


Wierdoh

Tänkte logga in på Nattstad för att snacka med någon, vem som hellst eftersom jag har så tråkigt, brukar räcka med två sek så får man meddelanden, så var det även idag men ett meddelande var ju från något dumhuvud..
(klicka på bilden för större)



Svarade bara "inget av det, byebye" så skickar han en ":P" gubbe tillbaka.. Liksom vilka ljushuvuden det finns alltså, vad tänker de med?

Btw,
är Cybergymnasiet i Göteborg bra? Någon som går där eller vet någon som gör det?

Nuss på er ;*


Nada

Sitter och kollar på South Park, loooove soo funny <3
Saknar min Mathias, men han är ute..
So, underhåll mig folks!


.

BUTTERFLY
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Uppdatering

Eftersom jag inte riktigt har uppdaterat min blogg på sistonde så antar jag att jag ska göra det nu.
Idag har jag varit med massa vänner, från den ena till den andra.. Dagen började med Marielle sen familj sen åkte jag iväg och träffade Romina, Melody, Sahar, Elias, Ashii alla Iranier som inte kan prata svenska typ så min svenska just nu är dålig.. Åkte med Romina hem, sen åkte jag ner till stan och träffade Nadia. Mycket trevligt och länge sen :)
Vi hängde som luffare på Greenwich där vi satt och snacka med två killar som hon hade träffat för länge sen, fyra-fem år sedan och en av dem kom fortfarande ihåg henne. Det är sjuuuukt vilket minne. Sen när vi va på väg där ifrån så va det två killar som följde efter oss, sen vi frågade dom varför och de kunde knappt prata svenska. Jag sa till dom att de skulle sluta följa efter men de fortsatte, sen jag sa att Nadia's "pojkvän" hade folk ute på stan o allt sen att de skulle slå ner alla killar som kom och pratade med henne, dåå slutade de förfölja oss. Sen skulle jag ta bussen då stod dom utanför fönstret och glodde. Såg Nikolina, hon sa hej och sen snackade hon skit om mig till sina kompisar eller så, snacka om att det finns sjuka människor. Hon skulle egentligen ta samma buss som mig men stannade på hållplatsen för att inte behöva ta samma buss som mig ;s serri, har vi ens bråkat?
Nu ska jag kolla färdigt på Scrubs, ringa Älskling och sova.

Good night everybody!
Mathias, you're my heaven on earth!

S P O T I F Y I N V I T E S :)

Såhär enkelt är det att skaffa sig en spotifyinvite.

1. Gå först in på www.hiload.org

2. Skriv in http://www.spotify.com/en/get-started/

3. Ni får upp en varningsruta tryck på "continue anyway"
Ibland kommer man tillbaka till www.hiload.org leta då efter "Reload http://www.spotify.com/en/get-started/" länken och klicka på den tills det funkar.

4. Skriv in dina uppgifter och viktigt att du skriver in 69002 som postal code (postnr).

5. När registreringen är klar så laddar du ner och installerar programmet.

6.
Gå sedan till din profilsida för Spotify.

7. Logga in och leta efter edit profife. Ändra land till Sverige och postnr till ditt riktiga i Sverige.
Ändrar man inte land så kan man bli avstängd från Spotify efter 14 dagar.

Varsågod :)

You were my only one.

Det var länge svårt att sova om nätterna, fastän det var länge sedan det var du och jag.
Du betydde så mycket för mig, jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskade dig.
Jag vet att det aldrig kommer bli vi igen, nu har jag accepterat det men det gjorde länge ont i mig.
I början gick allt så snabbt för oss. Vi planerade vårt liv tillsammans.
På nyår friade du till mig, du sa att du älskade mig och barnet, det som vi aldrig fick.
Men på sommaren gick allt snett. Det var svårt att leva utan dig, allt efter det hade inte kännts rätt, inte som med dig.
Du var den enda. Du var min stora kärlek. Du var mitt allt.
Jag älskade dig som ingen annan.

♥♥♥

Nu är det över, jag har äntligen hittat en annan som gör mig lycklig, som fick mig att glömma dig.
Detta är mitt sätt att säga farväl.


Cold school.

Nu står jag vid en dator i skolbiblioteket med Johanna i min klass, det är grymt kallt i skolan idag..
Saknar min F :)<3
När jag har slutat så ska jag upp till Vänergymnasiet och mamma. Ska se the pianist på filmduk där ^^, hiih.

Pusspuss, uppdaterar sen.


Lungröntgen

Nu har precis kollat färdigt på filmen Flugornas Herre, den var minst lika tråkig o konstig som boken..
Hade ett litet fight med F idag också.. Man blir verkligen ledsen av sånt när man gillar någon så mycket som jag gillar honom, vill bara träffa honom snart!!
I morse var jag på lungröntgen, det gick la bra förutom att jag fick stå utan något på överkroppen i 30-40min för sköterskan bara sprang iväg hela tiden.. Olåst dörr och fönsterrutor säger jag bara.. Haha.

Puss o godnatt,
här kommer även en bild jag tog idag med camen ^^,


Missed me ?

Jag höll på att skriva ett inlägg förut men sen drog jag och handlade istället.

"Har varit lite väl upptagen den senaste tiden, varit hos pappa i helgen och träffat vänner.
Idag var jag på möte hos Carina på Vadsbo sen har jag kollat på lägenheter resten av dagen. Just nu har jag tagit en liten paus och kollar på America's best dance crew. Det är rätt grymt att man kan dansa så bra och att jag har vänner som gör det också. Vi dansade och var på Mc Donalds och fjantade oss i helgen."

 
  


Nu sitter jag bara och skriver med F på msn, gosh vad jag gillar dig mannen.
Nu blir det nana kudden för mig.
Puss från mig o Mia :)


Mys pys

Var på sjukhuset i morse och tog blodprov, ett sånt där då de sticker i armvecket. Nu är jag helt blå/lila/grön/röd svullen och prickig, helt konstigt.. Mamma säger att det är fullt normalt. I alla fall jag blev lite orolig. Har varit på stan och hämtat ut allergichockstabletter och astma medicin, tur jag hade frikort just nu annars hade det gått på 1500:- lite lagomt dyrt sådär eftersom jag måste spara in lite på utgifterna nu. Lagade  pizza när vi kom hem, den blev helt okej. Nu sitter jag och Jenny här, dricker te o pratar på :). Ska snart se på mammas pojkar eller vad det nu heter.. Sen blir det film o sova.
Puss


Mumma!

Nu sitter jag uppkrupen med ett glas juice och en bit kladdkaka (den blev riktigt god) i soffan. Kollar på Desperate Housewives, looove it. Jag har funderat på att sälja lite grejer har ju så himla mycket. En del kläder, jackor, inredningssaker och sådär så har jag råd med en ny lägenhet maybe? Har inte pratat med F sen igår vid fyra tiden, saknar honom faktisk, mycket..

Pussar


FV

ADDICTED TO FARMVILLE!! Det jävla spelet förstör mitt liv man måste ju farma hela tiden, harvest alla växter o plocka ägg o mjölk från djuren haha. Nu ska jag duscha och gå o lägga mig. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska till ungdomsmottagningen kl 10 sen sjukhuset vid ett..

Puss :)

DH/FH

Gick inte till skolan idag, allt är för komplicerat. Nu ligger jag i sängen och kollar på Desperate Housewives, som jag varvar med att läsa i Flugornas Herre, en bok som vi skulle läsa på svenskan i skolan. Känner mig fortfarande väldigt trött..

Godnatt

Imorgon är det antagligen dags för det årliga skolfotot. Det roliga med det är att se folk som egentligen inte brukar fixa sig, gör iordning sig mycket.. Har precis kollat på Evan den allsmäktige, roligt. Jag vet inte riktigt vad jag skriver är väldigt trött just nu, har ingen alls kraft i kroppen, i händerna och sådär. Snackade med F hela förmiddagen idag typ men nu saknar jag honom. Mycket. Kollade även på filmen om Coco Chanel med mamma, den är tre timmar lång, men underbar.

Någon som har en etta eller rum som går att hyra i Göteborg?
Nu måste jag sova, natti.

My Day

Idag vaknade jag runt tio fast gick inte upp förens elva någon gång, Ingela och Tomas hade redan åkt. Gjorde iordning välrldens goaste bamsefrukost åt hela familjen, Klas åt jätte mycket. Han som inte ens brukar äta frukost i över huvud taget. :)
Runt sex åkte jag ut till Charlotte, vi pluggade först lite på hennes franska, snackade och sådär. Sen gick vi ut på en riktigt lååång promenad i nästan två timmar.

Nu ligger jag i sängen och ska sova, saknar F.
Puss.

Black Nails

I morse när jag vaknade så var mina läppar dubbla storleken och de blödde, så jag gick inte till skolan.. Det är något allergi symptom men jag vet inte för vad. Måste kolla upp det. Pratade nyss med mamma och hon sa att jag skulle gå nu på sista lektionen, Italienskan. Den börjar om tio minuter så jag tror inte att jag hinner är varken sminkad eller påklädd och nu så sitter jag här och skriver. Men jag tror inte att jag missar något särskillt. Nu ska jag fortsätta måla mina naglar, de borde ha torkat nu.

Chanel, black satin.
(klicka på bilden för större)



SkFiSyKe

Sorry att jag inte har skrivit något idag men det har varit fullt upp med lite avkopplande.. Har varit i skolan hela dagen idag, känner verkligen att jag har blivit bra på matte igen, wiiio :) Imorgon är det sista dagen vi får arbeta med drömmsamhället för på eftermiddagen ska det in! Har legat och kollat på film när jag kom hem, "bröllopsduellen" eller "bride wars" som den heter på engelska.. Sen kom Klas hem, då städade jag lite sen åkte vi till systemet och han köpte öl, Ingela & Tomas kommer ju imorgon. De skulle visst köpa Collbergs segelbåt. De köper med sig krabbor och räkor från Göteborg, love! Till middag blev det kebab tallrik på Candy's mums, det är verkligen den bästa i stan. Nu ska jag fortsätta städa för MAMMA kommer ju hem imorgon, veckan har gått otroligt snabbt men om man tänker efter, långsamt..

Aja, puss :)

yummie!

Bio - pinsama händelser

Mötte Charlotte utan för bion typ tjugo i sju, vi gick in köpte snacks och dricka. Vi gick in och satte oss och det gamla vanliga.. Våran gamla lärare J och en kille (hennes pojkvän?!) sitter brevid oss. C börjar snacka om att hon inte riktigt vågar anstränga sig på gymmet. Varför, det är väl det de är till för? svarade jag. Sen förklarar hon att man alltid träffar folk man känner där, särskillt snygga killar som man inte känner utan bara känner till ;) vi började att prata om A, en mörkhyad kille som är ett år yngre än oss. Sen råkade C säga att han har blivit så ful nu sen han har rakat sig och blivit flint och att det är så fult med killar som är flint, blablabla..
Grejen är den att J's sällskap, jaa han var ju självklart flint.. Jag skyndade mig att tillägga att när man har afro kan det ju va snyggt att ha det lite utväxt i alla fall men annars kan det ju vara skitsnyggt på andra!

För att komma tillbaka till filmen, den var bra, men man måste självklart ha sett den första (män som hatar kvinnor) för att förstå någorlunda vad den handlar om. Handligen var bra, kanske lite förutsägbar på vissa ställen, men ändå bra. Slutet därimot var både bra och dåligt. Ett sånt där slut där man blir så sur över att man vill veta mer och att det är så lååång tid tills nästa film kommer, men ändå bra eftersom man ser framemot nästa!


Uppskjutet Prov

Yeees!!! Jag slapp göra provet idag eftersom jag har haft ögoninflamation och inte har kunnat läsa på men jag skulle göra det på onsdag v43 istället. Men då tror jag iof att jag har prov i Italienska.. Well, det är bättre än ingenting alls. Nu är jag hemma en snabbis, snackar lite med F. Ska snart tillbaka till skolan igen och ha matte, ikväll blir det ju bio med Lottisen, lääääängtar!

Engelska

Nu sitter jag i skolan och har engelska, vi har för tillfället ingen lärare efter som våran lärare är, något..
Ska logga in på ebuddy för att kolla om min darling är inne (det var han!) fast det borde han inte vara eftersom han är på jobbet. Just nu håller jag på att skriva ett arbete med Annie och Sara om London, vi ska skriva vad vi ska göra där i en vecka, men just nu är det mest Annie som skriver, tack vännen! Jag har annars rätt tråkigt och det enda som jag tänker på är F.
Har fortfarande ont i ögonen och det känns av extra mycket när jag läser och sådär. Nästa lektion har vi prov i Idrott och Hälsa A. Har inte pluggat särskillt mycket men det löser nog sig. :)

Puss

Sanning Eller Verklighet?

Känner mig ju lite smått patetisk när jag sitter här i min stora säng och lyssnar på Absolute Love, det måste jag ju erkänna. Även när jag rullar ihop det andra täcket brevid mig så att det känns som en annan person när man lutar sig mot den andra sidan av sängen. Haha, ne riktigt så är det inte men det skulle kunna vara så.
Inatt drömde jag om F att vi var ute på ett lantställe vid havet, det var jättemysigt och sen helt plötsligt kom det massa folk och det blev fest, jag gick ut ur sovrummet där jag och F låg i sängen, gick in på toaletten och sen när jag kom tillbaka till sovrummet hade han sex med en annan tjej.
Anldedningen att jag drömmde detta var kanske för att det har hänt på riktigt men då med J & D. Det slutade på samma sätt också, fast i drömmen så förklarade F efter några dagar hur mycket han älskade mig och ville ha mig kvar.. Antar att jag känner mig omtyckt..

Wonder what I'm gonna dream about tonight

Ken Lee, tulibo dibo douchoo.. My favorite song.

Det är också bra att man inte vet när man börjar skolan imorgon och att ingen annan heller vet eftersom lärarna inte delar ut en viss information.. Goodie. Såg på Dirty Dancing idag btw, den är fett goo. Det var länge sen. Love it!


Det sitter äckliga
spindlar vid garaget :(


From S to H

Min vän Niclas har nyss kommit ut ur gaderoben lite smått, men det är ju ingen fara att vara gay när man är kock.. Faktum är att jag gillar bögar, dom är schyssta och brukar ha god smak. Hans sexliv vill man kanske inte veta av däremot.
Det känns som att ha förlorat en killkompis men ha fått en ny tjejkompis. Fast i och för sig har jag ju alltid förstått att han är lite smått gay, sånt känner man på sig :)

Självklart så driver han bara med mig eftersom han egentligen är störtförälskad och beroende av mig eftersom jag är så jävla snygg och underbar :)

Puss på alla som är gay ändå tycker jag! :*

Desperate!

SOOO FUN, jag är Gabrielle :) är såå glad att den nya säsongen har börjat, har längtat!
Susan var verkligen den rätta för Mike att gifta sig med, haha det är som jag lever i serien..

Saknar att prata med F bara..

I Kinda Like You

Först när jag såg dig tänkte jag att du var alldeles för snygg för mig, but I guess not. Vi började prata och nu är det första jag gör när jag kommer hem är att kolla om du är inne.. Jag blir glad av att prata med dig, du är sööt. Det är ju lite tidigt för att tycka om dig men jag skulle inte ha något emot att ligga här och pussas med dig.. :)
Hope u know who u r..

Och VAD är det med att det inte går att komma in på the pirate bay? Some help please?




Ögoninflamation..

Det är det ena efter det andra, först influensa sen ögoninflamation som jag har fått nu, eller ja fick i helgen. Var hos skolsyster idag och hon sa att jag hade ställt en alldeles rätt prognos på mig själv :) fick köpa någon ögonkräm som heter noviform på apoteket.. Man ska spruta in krämen i ögat, verkligen jätte äckligt ju ;o Skolsyster sa att jag kunde bli gul runt hela ögonen också, så det blir till att ceepa mina sunglasses på!
Tänkte gå på bio idag med någon kompis, men det var ingen som kunde så jag tar det på onsdag istället tror jag, ska fråga om Charlotte kan.. Nu sitter jag och kollar på Sveriges fulaste hem eller vad det nu heter med Simon o Tomas.

Ge mig en puss och skriv lite på msn tack! :)
Den äckliga ögonkrämen


Lovley!

Har varit barnvakt till mina underbara syskonbarn idag, det har varit roligt och ett slöseri med pengar ;) Den äldsta, Fanny fyller år på tisdag så vi åkte ner till stan så hon fick välja ut en födelsedagspresent, she like!
Nu har dom åkt hem och jag sitter ensam i pappas lägenhet och har inte något speciellt att göra, jag kanske ska på bio ikväll med Sandydarling! Vi får se.. Annars, någon som vill göra mig sällskap?
Sen hade jag roligt med pappas solglasögon öhm och med mina miner (y)




RSS 2.0